Alle tilmeldinger til elevstævner, skal foregå online via vores hjemmeside.
Så ønsker du at tilmelde dig udfyld felterne nedenfor og de bliver automatisk sendt til os.
Er du i tvivl om udfyldningen skal du henvende dig til din ridelærer eller kontakt Mie Vejlø eller Malene Jensen via denne mail: elevstaevne@hovgaardrideklub.dk

OBS:

Kære HRS folk
Lørdag d. 07.12.2019, afholder vi finalen i dette års klubmesterskab. Dette betyder at der ikke er et almindeligt elevstævne i december, det er altså kun de ryttere der skal ride i finalen som deltager denne dag.
Det vil foregå i tidsrummet ca. 9.30-12.30. Mesterskabsfinalen kommer til at foregå i forbindelse med vores juleafslutning og denne juleafslutning er for alle – se særskilt opslag eller snak med din ridelære.
De ryttere der er markeret med rød på resultatlisten for klubmesterskabet kan ride i finalen.
I skal melde til som i plejer via hjemmesiden.
Der vil være en opvarmningsklasse og så en finaleklasse og præmie overrækkelse.
Vi ses.
Mvh Pernille og Mie