Dressur Venner
Dressurens venner er sponsor for Dressurens Venner Cup, hvor finalen skal afholdes på Hovgaard Rideklub, i forbindelse med DM for Hold Hest.
Vi glæder os til at afvikle denne finale og vil samtidig gerne takke Dressurens Venner for at afvikle denne Cup. Vi opfordrer jer til at tage et kig på deres hjemmeside.

Agria Dyreforsikring
Agria Dyreforsikringstøtter vores stævne med ærespræmier.
Vi takker mange gange for støtten og opfordrer jer til at tage et kig på deres hjemmeside næste gang i skal have forsikret et dyr.
Horseworld Rideudstyr
Horseworld Rideudstyr støtter vores stævne med ærespræmier.
Vi takker mange gange for støtten og opfordrer jer til at tage et kig på deres hjemmeside eller tage forbi deres forretning i Vejle, hvis i skal have nyt udstyr til hest eller rytter.
Rytteriet
Rytteriet støtter vores stævne som klasse sponsor. Vi takker mange gange for støtten og opfordre jer til at tage et kig på deres hjemmeside næste gang i skal have nyt udstyr.
Pimont
Pimont støtter vores stævne med ærespræmier.
Vi takker mange gange for støtten.

Adax
Adax støtter vores stævne med flotte ærespærmier.
Der er nogle dygtige ekvipager der godt kan glæde sig til en lækker ny taske.
Vi opfordrer jer til at tage et kig på deres hjemmeside næste gang i skal have ny taske, pung mm.
Blue Hors Care
Blue Hors Care støtter  vores stævne med ærespræmier.
Der udover stiller de display op med et udvalg af deres produkter, disse kan frit benyttes under stævnerne.
Vi takker mange gange for støtten og opfordrer jer til at tage et kig på deres hjemmeside næste gang i skal plejeprodukter, tilskud, foder mm.
Natalie Horsecare
Natalie Horsecare støtter vores stævner med ærespræmier.
Vi takker mange gange for støtten og opfordrer jer til at tage et kig på deres hjemmeside næste gang i skal have nye plejeproduktet mm.
Ride bedre TV
Rid bedre TV sponsorer støtter vores stævne med præmier. Vi takker mange gange for støtten og opfordrer jer til at tage et kig på deres hjemmeside.
HAIR BY US
HAIR by us støtter vores stævne med ærespræmier.
Nogle dygtige ekvipager kan vinde lækre hårprodukter.
Vi takker mange gange for støtten og opfordre jer til at tage et kig på deres hjemmeside næste gang i skal til frisør.
Fyns Rideudstyr
Fyns Rideudstyr støtter vores stævne med ærespræmier.
Vi takker mange gange for støtten og opfordrer jer til at tage et kig på deres hjemmeside næste gang i mangler nyt til hest eller rytter.
HH Care
HH Care støtter vores stævner med ærespræmier.
Vi takker mange gange for støtten og opfordrer jer til at tage et kig på deres hjemmeside næste gang i skal have foder, strøelse, plejeprodukter mm. HH Care kommer ligledes med en stand under stævnet.
Linsmark
Linsmark støtter også vores stævne med ærespræmier. Vi takker mange gange for støtten og opfordrer jer til at tage et kig på deres hjemmeside, næste gang i skal have nyt til rytter, hest eller stald.
SJ Baner
SJ Baner støtter vores stævne som klasse sponsor. SJ Baner laver super lækre ridebaner og har blandt andet lavet opvarmnings banen på Hovgaard Rideklub. Vi takker mange gange for støtten og opfordre jer til at tage et kig på deres hjemmeside og til at tage kontakt til Simon hvis i skal have lavet ny bane.
The VET
The VET har meldt sig som klasse og ærespræmie sponsor til vores stævne.
Vi takker mange gange for støtten og opfordrer jer til at kigge på Louises hjemmeside og se hvordan hun kan hjælpe jeres dyr.
Equine LTS
Equine LTS støtter vores stævne som bande sponsor, samt med ærespræmier.
Vi takker mange gange for støtten og opfordrer jer til at tage et kig på deres hjemmeside.
HorseLux
HorseLux støtter vores stævne med ærespræmier. Vi takker mange gange for støtten og opfordrer jer til at tage et kig på deres hjemmeside næste gang i skal have tilskud, foder mm til jeres hest.
Lollesgaards Aloe Vera
Lollesgaards Aloe Vera støtter vores stævne med ærespræmier.
Vi takker mange gange for støtten.
Sydbank

Sydbank støtter vores stævne som klasse sponsor.
Vi takker mange gange for støtten og opfordrer jer til at tage et kig på deres hjemmeside, hvis i skal have lavet bank forretninger.
Blomster på Strøget i Svendborg sørger for at der er flotte buketter til vinderne af DRF mesterskaberne. Vi takker mange gange for støtten og opfordrer jer til at besøge deres dejlige forretning eller tage et kig på deres hjemmeside
Top Ponyer v. Dorthe Rohmann
Topponyer v. Dorthe Rohmann støtter også vores stævne som klasse sponsor.
Vi takker mange gange for støtten og opfordrer jer til at tage et kig på Dorthes hjemmeside eller tage kontakt til hende næste gang i er på udkig efter ny pony/hest eller med på Danmarks bedste ride lejr.
Norden Freestylemusic
Norden Freestylemusic støtter med ærespræmier. Norden freestylemusic fremstiller kür musik, der passer til den individuelle ekvipage.
Vi takker mange gange for støtten og opfordrer jer til at tage et kig på deres hjemmeside næste gang i skal have nyt kur musik.
Ridebane.dk
Ridebane.dk er bane sponsor til vores stævne.
Ridebane.dk har blandt andet lavet begge vores konkurrence baner på Hovgaard.
Vi takker mange gange for støtten og opfordrer jer til at tage et kig på deres hjemmeside.
Horse Crown
Horse Crown støtter vores stævne med ærespræmier.
Vi takker mange gange for støtten og opfordrer jer til at tage et kig på deres hjemmeside, hvor i finder mærker og forhandlere af det lækreste ride udstyr.
Helgstrand Denmark
Helgstrand Denmark støtter vores stævne med ærespræmier.
Vi takker mange gange for støtten og opfordre jer til at tage et kig på deres hjemmeside, hvis i er på udkig efter et super smukt smykke.
Horseline
Horseline støtter vores stævne med ærespræmier. Vi takker mange gange for støtten og opfordrer jer til at tage et kig på deres hjemmeside hvor i kan finde deres produkter og forhandlere.
Melodyhorses
Melody horses støtter også vores stævne som klasse sponsor.
Meldody horses opdrætter de skønneste dressur heste.
På billedet ser i Noosa Melody som som Karoline Rohmann rider på landsholdet med.
Vi takker mange gange for støtten.
Højgaard Hestehospital
Højgaard Hestehospital støtter vores stævne med ærespræmier.
Vi takker mange gange for støtten og opfordrer jer til at tage et kig på deres hjemmeside og se alle de forskellige muligheder de tilbyder inden for behandling, genoptræning, reproduktion.
Ecco
Ecco støtter vores stævne med ærespræmier.
Vi takker mange gange for støtten og opfordrer jer til at tage et kig på deres hjemmeside næste gang i er på udkig efter lækkert fodtøj.
DanBo møbler
DanBo Møbler støtter vores stævne med ærespræmier. Der er nogle dygtige ryttere som kan glæde sig til lækre nye dyner.
Vi takker mange gange for støtten og opfordrer jer til at tage et kig på deres hjemmeside næste gang i skal bruge nye møbler mm.
DCM Malerfirma A/S
DCM malerfirma støtter vores stævne som klasse sponsor. Vi takker mange gange for støtten og opfordre jer til at tage et kig på deres hjemmeside næste gang i skal have malet hjemmet.
Svendborg Event
Svendborg Event støtter vores stævne som klasse sponsor. Vi takker mange gange for støtten og opfordre jer til at tage et kig på deres hjemmeside og se alle de fine ting der er i gang i Svendborg området.
Gorialla Park
Gorilla Park i Svendborg og Vejle støtter også vores stævne med ærespræmier.
Der er nogle dygtige ryttere der skal ud og bolte sig i Gorilla Park.
Vi takker mange gange for støtten og opfordrer jer til at kigge nærmere på Gorilla Park, hvis i skal ud og have en sjov og aktiv dag med familien eller venner.
Svendborg Kommune
Svendborg kommune støtter vores stævne med ærespræmier.
Vi takker mange gange for støtten.
Box4rent
Box4rent støtter vores stævne som klasse sponsor.
Box4rent kommer og sætter stævne bokse op til stævnet.
Vi takker mange gange for støtten.