DRF Elevskole Cup

DRF Elevskole Cup er en landsdækkende turnering for elevryttere. Turneringen går fra oktober 2019 til maj 2020. Denne cup giver elevskoleryttere en unik oplevelse, for at deltage i stævner, hos andre klubber med elevhold, og klubben skal ikke tænke på at skulle transportere elevhestene – det kun ryttere der skal køre til stævnet. Den stævneansvarlige klub (værtsklubben) står for at stille pony/heste til rådighed for de deltagende ryttere.
DRF Elevskole Cup udskrives i følgende to programmer:
DRF Elevskole Cup program 1 (tilrettet LD1)
DRF Elevskole Cup program 2 (tilrettet LC1)

Cuppen er åben for ryttere, der er tilknyttet elevskolen og modtager undervisning på rideskolehest på hold. Ryttere, der har deltaget i finalen i 2019 eller ved hver pulje start har startet LB eller højere klasser (uanset stævne niveau) i dressur, spring eller military, kan ikke kan deltage i DRF Elevskole Cup. Et hold skal bestå af 4 ryttere – der må udskiftes ryttere undervejs i turneringen. Rytterne skal kunne matche de heste, som værtsklubben stiller til rådighed. De 4 rytteres resultat i % lægges sammen og udgør holdets resultat af det enkelte stævne. Holdets endelige resultat er summen af resultaterne fra de 2-4 stævner i puljen. Så frem der er 2 hold der har samme resultat, er det de 2 LC1 rytteres resultat af alle 2-4 stævner, der er afgørende.
Kort beskrevet er de tilmeldte grupper delt op i første runde delt op i landsdele. Fyn går under ”Syd” og er Fyn og lidt af Sydjylland (Vejle, Kolding og ud til Blåvandshuk).
”Syd” er gået startet med 2. runde ( pga antal hold). Vi er opdelt i puljer af 3 hold. Vinderen og enkelte 2. pladser (med højeste point) går videre til 3. runde som foregår på samme måde. Vinderne heraf går videre til finalen , som foregår ved Equitour ved Helgstrand Academy.
Resultatet for alle hold som starter i Elevskole Cup 2020 kan løbende ses her.

Elevskole Cup 2020

Hovgaard Rideklub’s hold består af:
Maja Jensen
Anne-Mette Nielsen
Caroline Emma Lundtorp Olsen
Line Skrydstrup
Frederikke Lundquist

2. Runde er vi i pulje med Fredemarksgård Rideskole og Årslev Sdr. Nærå Rideklub.

HOV’s elevskole cup hold har vundet første og anden afdeling i deres pulje.
Stort tillykke til de dygtige piger.

2 Stævne er den 10.11.2019 på Årslev Sdr. Nærå Rideklub.

Resutat:

Maja Jensen red Frede i LD1 til 75.000 %
Anne-Mette Nielsen red Xinus i Lc1 til 64.130 %
Line Skrydstrup red Illustration i LC1 til 71.740 %
Caroline Emma Lundtorp Olsen red Mc.Claude i LD1 til 72.370 %

1 Stævne er den 02.11.2019  på Fredemarksgård Rideskole.

Resultat:

Maja Jensen red Mini Max i LC1 til 65.220 %
Anne-Mette Nielsen red Vicktor i LD1 til 70.520 %
Line Skrydstrup red Evita i LC1 til 70.430 %
Frederikke Lundquist red Spot i LD1 til 69,740%

Elevskole Cup 2020
Den 02.11.2019 på Fredemarksgård Rideskole

3. Stævne er den 09.02.2020 på Hovgaard Rideklub.

Resultat: