Forside

Hovgaard Rideklub er for alle. Uanset om du tænker på at starte til ridning, eller om du rider konkurrence på højt niveau, er der plads til dig og din familie.

Vi har både en elevskole og plads til private opstaldere, og vi tilbyder både dressur- og springundervisning.

Vi har mange sociale arrangementer som elevstævner, samt klub og landsstævner, ridelejr, sommerfest, julefrokost og meget mere.

Du kan her på vores hjemmeside finde informationer om rideskolen,  klubben og vores sociale og sportslige aktiviteter.

God fornøjelse.

Seneste nyt:

Elevstævne
14.09.2019
Elevstævne med 3 afd. af elevmesterskabet.
Starttider ses her
NB:
Ridehuset er lukket fra 7.30 til 14.30 lørdag d. 14.09.2019.

Seje tøser
30.06.2019.
3 x nr. 2 til Fynsmesterskaberne.
Kæmpe tillykke til Julie kat. 1, Stine kat. 2 og Sidsel Marie kat. 3 og deres stolte træner Dorthe.

22.06.2019
Sidsel Marie kan nu kalde sig A-rytter
Stort tillykke.

16.06.2019
Olivia Hammerum har  været til stævne og red la4 for første gang og vandt med næsten 72%.
Tillykke.
Julie Dam Jensen var til stævne på rømø. Hun blev 2 er lørdag i la6 og vandt la6 søndag.
Tillykke
Sidsel Marie var i Gråsten og ride sammen med Stine og var meget tæt på at blive a equipage.
Mega seje piger.

Ny formand
Efter 12 år har Kim valgt at takke af som formand – vi takker for kampen og er dig evig taknemlig for din indsats.
Stine Lasthein Andersen er valgt ind i bestyrelse og er klar til at overtage førertøjlerne.
Pernille Hedelund er ligeledes indvalgt i bestyrelsen.
Dejligt med nye kræfter.

Årets ildsjæl 2018 blev Gitte Rasmussen
Stort tillykke.

Årets Klubmestre 2018
Elevrytter blev Amalie Kristensen.
Halvpart blev Julie Møller Larsen.
Privat rytter blev Freja Skovhus.
Stort til lykke til alle 3.

Hovgaard Rideklub afholder 2 landsstævner i år:

Uge 32 Landsstævne i dressur for ponyer og heste, og Arbejdernes Landsbanks Cup for kat. 1 og 2.
Der er nu åbnet for tilmelding til landsstævne for hest og pony i uge 32.
Vi opfodre de rytter der modtager ærespræmie at sende en tak til sponsoren. Se hvilke sponsor der støtte vores landsstævne.

Uge 35 AGRIA DRF mesterskab for ponyer 2019 og finalen i Topponyer Stilcup 2019.
Der er nu åbnet for tilmelding til DM for ponyer i uge 35.
Vi opfodre de rytter der modtager ærespræmie at sende en tak til sponsoren. Se hvilke sponsor der støtte DM for ponyer.

OBS OBS OBS vil i være søde at læse nedenstående.

Hvert år til vores stævner er det et kæmpe stort arbejde at skaffe sponsorer, både til klasser og til ærespræmier.
Det bliver desværre svære og svære for hvert år der går.
Vi prøver at synliggøre vores sponsorer så meget som muligt, men sponsorerne mangler at i som ryttere kommer på banen.
Det tager ikke lang tid at ligge et billede og et tak op på de sociale medier.
Prøv at læse svar fra mulig sponsor nedeunder og hjælp os med at at skaffe flotte præmier til jer til stævnerne.

Hej Mette
Jeg vil gerne have lov at tænke lidt over det.
Jeg har desværre utrolig kedelige erfaringer med at give ærespræmier til stævner. På trods af direkte kontakt til rytterne der vinder præmierne efterfølgende, er det meget svært at tvinge så lidt som et tak ud af dem. Det ideelle ville jo være hvis de var taknemmelige for at have fået en gave som ofte ligger i prislejet op mod 3000.- kr. at poste på sociale medier hvad de har vundet, og skrive tak. Dette sker desværre sjældent.

Jeg håber at vi kan gøre noget aktivt med nogle artikler og andet hen over sommeren som får rytterne til at forstå hvordan de selv kan hjælpe til med at få flotte ærespræmier. På nuværende er der en kedelig tendens til at de bliver skuffet over at vinde en shampoo til 149.- til et landsstævne, men hvis de selv var lidt aktive og fik sagt tak, så er jeg sikker på der også er flere der ville bidrage til flottere præmier til alle de flotte stævner rundt om i landet.

Derfor opfodre vi de rytter der modtager ærespræmie at sende en tak til sponsoren.